24/7 Bereikbaar
Meld overlijden: (+31) 085 800 1121
info@q-uitvaart.nl

Keurmerk islamitische uitvaart

Keurmerk Islamitische Uitvaart

Islamitische Uitvaartzorg al-Qadr is een keurmerk geregistreerde islamitische uitvaartverzorger.

keurmerk-islamitische-uitvaart

Geregistreerde keurmerkhouder

Islamitische Uitvaartzorg al-Qadr is een keurmerk geregistreerde islamitische uitvaartverzorger. Dat houdt in dat wij ons houden aan de professionaliteitscode waar keurmerkhouders zich aan moeten houden om de kwaliteit, deskundigheid, professionaliteit en integriteit te waarborgen. Hierdoor ben je gegarandeerd van een goede en betrouwbare islamitische uitvaartverzorger. Voor meer informatie kun je naar de website gaan van de branchevereniging (BIUN) – www.biun.nl

DESKUNDIGHEID

Als keurmerkhouder zijn we getoetst op onze kennis van de wet- en regelgeving alsook de islamitische regelgeving m.b.t. uitvaarten.

KWALITEIT

Islamitische Uitvaartzorg al-Qadr is gehouden aan de kwaliteitseisen van het Keurmerk islamitische uitvaart.

BETROUWBAARHEID

Islamitische Uitvaartzorg al-Qadr is gehouden aan de integriteitscode. Wij doen daarom ook mee aan de klachten- en geschillenregeling van BIUN waardoor nabestaanden een klacht kunnen indienen bij geschillen.

TRANSPARANTIE

Als keurmerkhouder bieden we transparantie over mogelijke dienstverlening, alternatieven en bijbehorende kosten. De uitvaartverzorger mag maximaal 10% afwijken van de afgegeven offerte (n.v.t. op kosten van derden).

Keurmerk geregistreerde uitvaartverzorger

Auteursrechten van toepassing, niet toegestaan om te kopiëren zonder toestemming.

WhatsApp chat