24/7 Bereikbaar
Meld overlijden: (+31) 085 800 1121
info@q-uitvaart.nl

Baby en kinderuitvaarten

Baby en kinderuitvaarten

Iets wat vreugde met zich mee had moeten brengen, werd intens verdriet. Het is de ergste nachtmerrie die er is voor elke ouder maar een realiteit die vele ouders moeten doorstaan. Het verlies van een kind, baby of ongeboren baby (foetus) is een van de meest tragische gebeurtenissen die het leven van een ouder compleet veranderen. De uitvaartverzorgers van Islamitische Uitvaartzorg al-Qadr zijn daar waar u ons nodig zult hebben.

GESPECIALISEERD IN KINDER UITVAARTEN
We hebben een team van professionals binnen onze organisatie welke beschikt over de juiste expertise als het gaat over baby en kinderuitvaarten vanuit islamitisch perspectief. We hebben een uitvaartverzorger gespecialiseerd, opgeleid en gediplomeerd in baby- en kinderuitvaarten. Daarnaast hebben wij een orthopedagoog in ons team ter beschikking voor u.

KINDER ROUWVERWERKING
Voor kinderen is een overlijden een ingrijpende gebeurtenis waar zij vaak buiten worden gehouden. Door terwijl het betrekken van kinderen bij een uitvaart juist belangrijk is voor de rouwverwerking. We hebben daarom ook Nederlands eerste islamitische rouwverwerkingsboek voor kinderen ontworpen. Klik hier om te bestellen

Vaak wordt over hun hoofden van alles besloten, maar kinderen betrekken bij een uitvaart is juist belangrijk. Ze kunnen een bijdrage leveren en zo ook op hun eigen manier afscheid nemen. Voor deze kinderen hebben we een orthopedagoog binnen ons team om in dit proces te ondersteunen.

NAZORG
Nazorg is bij ons een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Ook na het afscheid van uw dierbare staan wij voor u klaar. Dit kan praktische hulp zijn zoals het opruimen van de kleding of al het administratieve rompslomp die u kunt tegenkomen na een overlijden.

AFSPRAAK MAKEN

Auteursrechten van toepassing, niet toegestaan om te kopiëren zonder toestemming.

WhatsApp chat