24/7 Bereikbaar
Meld overlijden: (+31) 085 800 1121
info@q-uitvaart.nl

Islamitische begraafplaats

Iemand overleden? Bel ons direct

BELLEN

Islamitische begraafplaats zoeken

Een overzicht van Islamitische begraafplaatsen in Nederland (in bezit en beheer van moslims)

EEUWIG GRAFRUST

Bij deze islamitische begraafplaatsen is er sprake van eeuwig grafrust conform islamitische regelgeving en gebruiken. De begraafplaatsen aangegeven op de kaart zijn allen in beheer en bezit van moslims.

GEEN ONTRUIMING

Er zijn geen rechthebbenden nodig om de eeuwig grafrust van de begraven moslim te waarborgen op deze islamitische begraafplaatsen. Er is geen sprake van ontruiming hier.

Waar wil jij begraven worden?

Als mensen is het belangrijk dat wij bewust zijn van het feit dat wij allen komen te sterven. Daarom is het ook belangrijk om minimaal een keer in je leven hier stil bij te staan en alle zaken te regelen m.b.t. jouw toekomstig overlijden. Wat moet ik doen? Wat moet ik regelen? Waar wil ik begraven worden? Dit zijn vragen waar wij van Islamitische Uitvaartzorg al-Qadr jou bij willen begeleiden en helpen bij het vinden van die antwoorden. Klik hieronder om contact met ons op te nemen waarna wij ons best zullen doen om uw vragen te beantwoorden.

MEER INFORMATIE


Impressie van een Islamitische begraafplaats 


Bel Islamitische Uitvaartzorg al-Qadr indien iemand overlijdt of dreigt te overlijden waarna wij alle zorgen uit handen nemen. Laat uw zorgen onze zorg zijn. Wilt u weten wat u moet doen en welke stappen u moet ondernemen wanneer iemand komt te overlijden? Klik dan op de knop hieronder voor meer informatie en de te volgen stappen bij overlijden.

STAPPENPLAN


Het Hiernamaals

Wat gebeurt er na de dood? Wat is het hiernamaals volgens de Islam? Welke reis ondergaat een ziel na het verlaten van de lichaam. Klik op de knop hieronder voor een Nederlandstalige lezing over het hiernamaals volgens de Islam.

YouTube
Islamitische begraafplaats - grafsteen

Auteursrechten van toepassing, niet toegestaan om te kopiëren zonder toestemming.

WhatsApp chat