24/7 Bereikbaar
Meld overlijden: (+31) 085 800 1121
info@q-uitvaart.nl

Diensten (Uitvaart)

UITVAARTDIENSTEN AL-QADR

DIENSTVERLENING AL-QADR

Islamitische Uitvaartzorg al-Qadr biedt verschillende soorten diensten aan met betrekking tot de islamitische uitvaart. Diensten zoals:

VOORBESPREKING
ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN AFHANDELEN
COMPLETE ISLAMITISCHE UITVAARTVERZORGING
REPATRIËRING (BEGRAVEN IN LAND VAN HERKOMST)
BEGRAVEN IN NEDERLAND
NABESTAANDEN BEGELEIDING
ISLAMITISCHE GEESTELIJKE ONDERSTEUNING
NAZORG
WORKSHOPS
STEUNGROEPEN

Islamitische Uitvaart 

ISLAMITISCHE UITVAARTZORG AL-QADR

VOORBESPREKING

Wilt u uw persoonlijke wensen voor uw eigen uitvaart kenbaar maken? Dat kan met een voorbespreking met ons.

MELDEN OVERLIJDEN

Wij raden u aan om een overlijden zo snel mogelijk te melden. Bij een melding vragen we naar de naam en geboortedatum van de overledene, het tijdstip en de plaats van overlijden. Eveneens maken wij met u de afspraak dat wij bij u thuis komen om de uitvaartwensen met u te bespreken. Vanaf het eerste contact tot en met de dag van de uitvaart zijn wij 24/7 bereikbaar.

UITVAART NAAR UW WENS

Gehele uitvaart uitvoeren naar wens van nabestaande binnen de islamitische regelgeving. Altijd een vaste uitvaartverzorger tijdens het gehele proces. Administratieve formaliteiten worden door ons afgehandeld. Islamitische uitvaartzorg al-Qadr is aanspreekpunt tussen nabestaande en formele instanties. Wij dragen zorg voor de complete rituele lijk bewassing, denk hierbij aan transport van de overledene, locatie en benodigdheden. Uiteraard staan wij u terzijde tijdens de islamitische afscheidsdienst tot aan het begraven of repatriëren.

Tevens regelen we ook dat de overledene wordt overgebracht naar een uitvaartcentrum of thuis wordt opgebaard. Het thuis opbaren is ook mogelijk nadat het lichaam gewassen is. Volgens de Islamitische richtlijnen vindt de rituele wassing van het lijk (ghusl van de overledene) zo snel mogelijk plaats, liefst op de dag van overlijden.

NAZORG

Islamitische Uitvaartzorg al-Qadr gaat verder waar u denkt dat het stopt. Ieder mens beleefd afscheid en verlies van een dierbare op zijn of haar eigen manier, maar de ervaring leert ons dat vaak bepaalde reacties herkenbaar en hetzelfde zijn. Wij werken samen met verschillende instanties, en hebben een breed netwerk van dienstverleners die u graag bijstaan in deze periode.

IEMAND OVERLEDEN? BEL ONS
Islamitische Uitvaart al-Qadr-bus

Auteursrechten van toepassing, niet toegestaan om te kopiëren zonder toestemming.

WhatsApp chat